• Beweging - Sport - Gezondheid

Beweging, sport & gezondheid

Bevlogen werknemers hebben aan betere fysieke en vooral betere mentale gezondheid dan werknemers die minder bevlogen zijn.

Werknemers met een actieve, en niet-vermijdende, copingstijl hebben een hoger werkvermogen (het in staat zijn om te kunnen werken, ‘work ability’) dan werknemers met een niet-actieve en vermijdende copingstijl.


Sporten is al een goede stap naar een gezonder leven en een betere levensstijl. Met een persoonlijke schema en advies van TT-Health kun je altijd en overal jouw beweegdoelen omzetten.
Het persoonlijke plan kan zijn voor mensen die willen beginnen met bewegen, maar ook voor diegenen die een stapje verder willen komen. Ook begeleiden we als vervolgstap na revalidatie of reintegratie, afvallen of aankomen, maar ook voor iedereen die meer wil weten over voeding en sport.

Het beweegprogramma is een individueel schema dat past bij jouw arbeidsgerelateerde en persoonlijke doelen. We maken je bewust van je beweegpatroon, laten je het plezier van bewegen ervaren en we maken een trainings- en beweegschema dat voortvloeit uit de gestelde doelen.